Kismama fotózás

Kedves Kismama!

Két gyermekes anyukaként azt hiszem tudom hol jársz most, és átérzem, hidd el! 🙂

Biztosan benned is rengeteg érzés kavarog, kíváncsiság, félelem, boldogság, … ez egy olyan életszakasz, ami így ebben a formában sosem fog megismétlődni, hiszen ahogy minden gyerek, úgy minden terhesség is más. 

Örökítsük meg együtt ezt a csodás időszakot! 🙂

Nézd meg először a csomagajánlataimat, aztán lejjebb mesélek egy kicsit róluk!

Részletesen a csomagokról:

Az Alap kismama csomagot javaslom akkor, ha szeretnél pár pocakos fotót, de az egyszerűségre törekednél. Tehát saját ruhában szeretnéd a fotózást, a sminket (ha szeretnél), illetve hajat, mindent te intézel magadnak a fotózást megelőzően. 

A Hercegnő kismama csomagot ajánlom, ha szeretnél kicsit különlegesebb fotókat magadról. Ha szeretnél, hozhatsz saját ruhát is, de az én ruhatáramból is választhatsz előzetesen kettőt. 

A Prémium kismama csomagot pedig válaszd akkor, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni kismama képeidből. Ebben a csomagban már 3db ruhát is választhatsz a ruhatáramból. 🙂

Választható ruhák – KATT (nincs fent az összes)

Csomagon felüli ruhákat egységesen 3000Ft/ruha áron tudtok kérni 🙂 

Időpontfoglalás: foto@kingastudio.hu

Ajándékutalvány bármelyik csomagomhoz vásárolható!

A csomagokban meghatározott képszámon felül lehetőség van további képek rendelésére 2200Ft/db áron. A további képeket is átadom színes és fekete-fehér változatban is. 🙂

A műtermi fotózások alapértelmezetten belvárosi műtermemben, a Kinga Studio-ban készülnek, ennek használati díját a csomagok tartalmazzák.

🥰

Scroll to Top